lakberendezés konzultáció

MINI CSOMAGOK

60-80.000 Ft

Mini csomagjaim közül fix áron választhatsz, ha pedig egyik sem fedi le pontosan az igényedet, keress meg, és keresünk megoldást!

Egy szoba vagy helyiség megtervezése
Ezt a csomagot akkor ajánlom neked, ha egy szoba/helyiség nem elég otthonos, hiányzik belőle az a bizonyos “ fűszer”, vagy most költöztél be, és még üresnek érzed. Átalakítanád a dolgozószobát babaszobának, vagy a babaszobát gyerekszobának? Örömmel segítek benne!

Szolgáltatás tartalma:

- Helyszíni felmérés (pontos alaprajzzal és fotókkal kiváltható, ebben az esetben nem szükséges a személyes találkozó)
- Megrendelő igényeinek felmérése
- Javaslat bemutatása, egyeztetés, fontos falszakaszok falnézettel vagy 3D látványtervvel illusztrálva (1 órás időtartamban), módosítási igények egyeztetése
- Végleges falnézet, 3D látványterv megküldése • Berendezéshez/átalakításhoz szükséges részletes beszerzési lista megküldése
- Egy garzonlakás megtervezése összetett feladat, így azt a Lakberendezési tervezés szolgáltatásom keretein belül veheted igénybe.
1.
Alaprajz optimalizálás
Lakásvásárlás, építkezés, vagy átalakítás előtt állsz? Kezedben van egy alaprajz, de nem tudod, ki lehet-e belőle hozni többet, hogyan lehetne több teret nyerni, hogy elférjen a gardrób/ dolgozószoba/ háztartási helység, amitől igazán elégedett lennél a végeredménnyel? Keressük meg együtt a legjobb megoldást!

Szolgáltatás tartalma:

- Megrendelő igényeinek felmérése
- Eredeti alaprajz áttanulmányozása, szükség/lehetőség esetén helyszíni felmérés
- 2 alaprajz módosítási terv bemutatása, a javaslatok áttekintése, módosítási igények egyeztetése
- Végleges alaprajz megküldése sematikus bútorozással, szükség esetén építési-bontási tervvel
2.
Lakás stílusának, hangulatának kialakítása
Erre a csomagra akkor van szükséged, ha változtatnál a lakásod stílusán, hangulatán. Segítek a színek, és főbb anyagok kiválasztásában, valamint készül egy moodboard, így a lakás adottságai és a személyes preferenciád figyelembe vételével adok stílustanácsadást.

Szolgáltatás tartalma:

- Megrendelő igényeinek felmérése
- 3 moodboard javaslat bemutatása
- A kiválasztott stílus alapján (fal)színek, tapéták, textilek, bútorok ajánlása katalógusból, internetről
- A kiválasztott stílus alapján kiegészítők, dekorációs tárgyak ajánlása
-Felmerülő kérdések átbeszélése, tanácsadás (1 órás időtartamban)
3.
Tanácsadás
Ha elakadtál az átalakításban, elvesztél a kínálatban, és szakmai tanácsra lenne szükséged, hogyan haladj tovább, keress meg! Előzetes problémaleírás alapján már javaslatokkal felvértezve érkezem a konzultációra, akár személyesen, akár online, akár a vásárlás során az üzletben van szükséged támogatásra.

Szolgáltatás tartalma:

A szolgáltatás teljes mértékben a te igényeidre lesz szabva, legyen az egy vásárlás támogatása, vagy éppen egy lakás stílusának egyeztetése. Ingatlanvásárlás esetén a 2-3 kiszemelt lakás közül segítek eldönteni, melyik rejt több lehetőséget magában, melyik lesz otthonos a legkisebb ráfordítással.
4.